HUYGENS

Buscador
X
El teu carret

Carret buit

 

 

Las TIC y las buenas prácticas en la docencia del Derecho

Las TIC y las buenas prácticas en la docencia del Derecho

Ana María Delgado García
Ignasi Beltran de Heredia Ruiz (coords.)

Col·lecció:
02. Lex
Mides:
17x24
Pàginas:
326 Pàginas
Idioma:
Castellà
Enquadernació:
Rústica
ISBN:
978-84-15663-80-5
Preu (IVA inclòs):
Llibre : 32€
La docència a través de les TIC en els seus estadis originals va tendir a planificar-se prenent com a principal referència els espais docents presencials. L'accelerat procés tecnològic que estem experimentant ha evidenciat dues realitats: en primer lloc, que aquest nou model pedagògic encara es troba en construcció i, en segon lloc, que, probablement, el procés d'aprenentatge ha desbordat les fronteres del "campus virtual", ja que, l ' "acció docent" pot desenvolupar-se de forma simultània i no excloent en múltiples "espais" en línia.

Probablement, el més gran desafiament a què s'ha d'enfrontar la comunitat docent consisteix a superar les "fronteres" del "aula docent" i assumir que la formació ha de desenvolupar-se en entorns "líquids" i canviants.

El context descrit, dóna raó de ser a les Jornades de Docència del Dret i TIC organitzades pels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC. En la seva vuitena edició, s'han convertit en un entorn destacat per abordar aquestes qüestions i contribuir al debat de delimitar les línies mestres del que probablement serà el nou paradigma de l'aprenentatge en línia. I el nombre de comunicacions presentades que formen part de la present obra és particularment il·lustratiu d'això. La Jornada, desenvolupada a Barcelona el 7 de juliol de 2017, va comptar amb la participació de membres de la comunitat universitària i es va articular a partir dels següents eixos temàtics: Planificació de la docència a través de les TIC; Plataformes virtuals i avaluació dels aprenentatges; Analítiques d'aprenentatge; i Formació pràctica del dret i TIC i Eines de treball col·laboratiu.
 
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona