HUYGENS

X
El teu carret

Carret buit

 

EMDIP

Sobre l’Enciclopèdia

L’Enciclopèdia Moderna de Dret Internacional Públic i Dret de la Unió Europea (EMDIP) és un recurs en línia comprensiu, multilingüe, i actualitzat permanentment d’articles revisats per experts internacionals, essencials per entendre el Dret Internacional Públic i el Dret de la Unió Europea. Està sent desenvolupada per més de 100 professors, investigadors i professionals de tot el món especialistes en les matèries abordades. Els seus continguts es desenvoluparan gradualment en un termini de cinc anys a iniciar al setembre de 2013, i seran actualitzats anualment pels autors, quan hi hagi hagut canvis de relleu. La EMDIP té per objectiu convertir-se en una obra de referència essencial dins de la docència, investigació i divulgació del Dret Internacional. Tots els articles publicats en aquesta obra han seguit un procés doblement cec de revisió per dos especialistes en la matèria, i han estat aprovats per consens en la seva versió definitiva al si del Consell Acadèmic del l’Enciclopèdia. El seu Editor General és el Dr Víctor M. Sánchez, Professor Responsable de l’Àrea de Dret Internacional Públic i de la Unió Europea de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Els noms dels membres del Consell Acadèmic apareixen recollits en l’apartat "Consell Acadèmic" amb els seus respectius breus CVs. L’apartat "Autors", per la seva banda, conté els noms dels actuals autors de l’Enciclopèdia així com els seus breus CVs.

Copyright

Tots els materials continguts a la web operen sota copyright de Huygens Editorial o són reproduïts amb el permís dels seus propietaris. Els links a altres pàgines web es guien per les regles de reserva de drets d’allà on s’allotgen. Tots els materials sota copyright de Huygens Editorial poden ser descarregats i impresos només per al seu ús particular. Cap material pot ser reproduït, modificat, copiat, publicat o abocat d’una manera o altra a la web sense el permís previ de Huygens Editorial.

Consell Acadèmic

Dra. Ruth María Abril Stoffels
Dret internacional humanitari
Dr. Joaquín Alcaide Fernández
Relacions entre el Dret Internacional i el Dret intern
Dr. Mariano Aznar
Responsabilitat internacional
Dra. Mª Dolores Blázquez
Unió Europea: naturalesa i institucions
Dr. Jordi Bonet Pérez
Drets humans; Jurisprudència europea
Dr. Jorge Cardona Llorens
Coerció, us de la força i sistema de seguretat col·lectiva
Dra. Ana María Delgado García
Unió Europea; fiscalitat i finances
Dr. Carlos Espaliú Berdud
Jurisprudència internacional. CIJ i Dret internacional general
Dr. Xavier Fernández Pons
Dret internacional econòmic
Dr. Pablo Antonio Fernández Sánchez
Crisis internacionals
Dr. Alfredo Galán Galán
Unió Europea; relacions entre Dret de la Unió Europea i Drets nacionals
Dra. Yolanda Gamarra
Història del Dret internacional
Dr. Emiliano García Coso
Unió Europea; lliure circulació de mercaderies, persones, serveis i capitals
Dr. Felipe Gómez Isa
Drets humans; aspectes generals
Dr. Víctor Luis Gutiérrez Castillo
Unió Europea; immigració
Dra. Olga Martín Ortega
Tribunals penals internacionals i internacionalitzats
Dr. David Martínez Zorrilla
Clàssics del Dret internacional
Dra. Beatriz Pérez de las Heras
Unió Europea; sistema de fonts
Dra. Elizabeth Salmon
Drets humans; sistema interamericà
Dr. Víctor Manuel Sánchez
Editor General
Dra. Susana Sanz Caballero
Unió Europea; ciutadania i drets humans
Dr. José Manuel Sobrino Heredia
Dret del mar
Dra. Blanca Torrubia Chalmeta
Unió Europea; Dret mercantil europeu

FAQ

Com cercar?

Els articles de l’enciclopèdia es poden localitzar per paraules clau en el cercador general o bé als índexs alfabètics per article, matèria o autor que es troben a la pàgina principal de l’enciclopèdia.

Un cop seleccionat l’article podem:

  • Accedir a una vista prèvia de part del contingut
  • Comprar-lo. Per a això hi ha diverses opcions:
    • Es pot fer una compra única d’aquest article. Pagament per targeta.
    • Comprar crèdits que permeten descarregar diversos articles. Pagament per targeta o per transferència.
    • Subscriure’s a l’enciclopèdia per tenir accés a tots els articles publicats sense restriccions durant un any.

Preus

Preus dels articles:
    0,50€, 0,75€ y 1€

Preu dels crèdits:
    5€, 10€, 20€ y 35€

Com estan indexades les entrades?

Les entrades de l’Enciclopèdia estan indexades per títol, autor o matèria, i es disposa a més d’un cercador general per a tot el text. Els Articles contenen les referències més rellevants a la bibliografia i documentació oficial (tractats, resolucions, informes, etc.) de la temàtica abordada, per tal de facilitar a qualsevol investigador, docent o estudiant, els elements claus que li permetin continuar la seva pròpia investigació. També es facilita, quan és possible sense vulnerar drets de copyright, enllaços a documents, articles o altra informació valuosa.

Quin és el termini previst d’execució i actualitzacions?

L’Enciclopèdia té previst completar els seus 1800 articles de referència bàsica en el 2018, començant amb 80 al desembre de 2013. Cada any, a mesura que es completi el procés de redacció i revisió, apareixeran nous articles i les actualitzacions corresponents. A l’espai "Actualitzacions" apareixeran els últims articles publicats i les últimes actualitzacions d’articles prèviament publicats. El llistat d’articles conté els títols de tots els articles que es troben en desenvolupament en aquests moments. Si al passar per sobre el cursor apareix el missatge "contingut no disponible" s’està indicant que aquest article concret encara no està publicat.

Formes de pagament i subscripció

El pagament dels articles es realitza mitjançant targeta de crèdit. Per conèixer les possibilitats de subscripció Enciclopèdia visita la pestanya "Subscripció". Si té qualsevol altra consulta sobre aquesta obra, pot contactar mitjançant la informació que figura a l’apartat "Contacte". A la pestanya "Exemples" pot accedir a algunes mostres gratuïtes dels continguts de la nostra Enciclopèdia.

Puc comprar articles solts?
Sí, cada article es compra per separat, un cop comprat, el pots consultar les vegades que vulguis.

Com es compren els crèdits?
A la part superior-dreta de la pantalla veuràs el carret per afegir crèdits. En el cas que en comprar un article no teniu prou crèdits se t’oferirà comprar més crèdits.

Quant valen?
Encara que els anomenem crèdits, es corresponen amb els euros, de manera que un crèdit = 1 euro.

En quins idiomes estan els articles?
Cada article pot estar en diferents idiomes a més del castellà, i pel mateix preu, podràs veure-l en tots els idiomes en què estigui disponible.

Puc imprimir els articles? En quins formats?
A més de la seva consulta en línia, la pàgina web permet descarregar-los en format PDF imprimible i sortida ePub per a altres dispositius d’edició electrònica.

Subscripció

Per a suscriure’t com usuari particular a l’EMDIP amb accés a tots els continguts, o beé si es tracta d’una suscripció per a una institució pública o privada (biblioteca, organisme públic o universitat, despatx professional, etc.), pots consultar-nos les modalitats de subscripció enviant un e-mail a: info@huygens.es

Contacte

Huygens Editorial
EMDIP
C/ Pàdua, 20, bajo 1
08023 Barcelona

info@huygens.es

Crèdit disponible al seu compte: 0€

Afegir crèdits
>
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona