HUYGENS

Buscador
X
El teu carret

Carret buit

 

 

Buenas prácticas docentes en el uso de las TIC en el ámbito del Derecho

Buenas prácticas docentes en el uso de las TIC en el ámbito del Derecho

Agustí Cerrillo i Martínez
Ana María Delgado García

Col·lecció:
02. Lex
Mides:
17x24
Pàginas:
230 Pàginas
Idioma:
Castellà i anglès
Enquadernació:
Rústica
ISBN:
978-84-15663-20-1
Preu (IVA inclòs):
Llibre : 32€
El desenvolupament de l'Espai Europeu d'Educació Superior està estretament vinculat a valors com la qualitat, la innovació i la millora contínua. En els últims anys, a mesura que s'han anat desplegant els nous graus en Dret, bona part dels docents de les facultats de Dret han fet importants esforços per adaptar les seves programacions als nous plans d'estudi de grau i també per evolucionar en les metodologies i en les estratègies d'ensenyament centrant l'estudiant en el procés d'aprenentatge.

Tot això s'ha dut a terme en moltes ocasions amb l'assessorament d'unitats de qualitat i innovació docents de les universitats que han brindat el seu suport als docents de les diferents facultats i estudis. No obstant això, la innovació docent no només està sent el resultat de plans institucionals i d'accions impulsades des de determinades oficines de suport a cada universitat, sinó que en aquest procés està tenint també una gran importància el compartir experiències i pràctiques amb companys i companyes de la mateixa o altres universitats que davant situacions semblants estan proposant iniciatives innovadores i solucions imaginatives als reptes derivats de l'adaptació de la docència del Dret a l' Espai Europeu d'Educació Superior l'interès de les quals transcendeix les aules o els espais virtuals on s'utilitzen.

Aquest llibre recull les diferents ponències i comunicacions acceptades a la IV Jornada sobre docència del Dret i tecnologies de la informació i la comunicació , celebrada a Barcelona el 7 de juny de 2013. Aquesta trobada anual, s'ha consolidat ja com un espai per a l'intercanvi d'aquestes iniciatives i experiències sobre l'ús de les TIC en la docència del Dret a través de la presentació dels casos, pràctiques i reflexions que es recullen en el present volum.
Ponencia inaugural sobre la evalucación de competencias profesionales a través de las tecnologías de la información y la comunicación

Ponencias sobre las estrategias de dinamización y participación dentro del aula virtual

Ponencias sobre la evaluación y las plataformas virtuales

Ponencias sobre los nuevos formatos para el aprendizaje del derecho a través de las TIC

Agustí Cerrillo i Martínez
Ana María Delgado García
Coordinadors

Rafael Oliver Cuello, Irene Rovira Ferrer, Marcel Mateu i Vilaseca, Jordi Barrat i Esteve, Luis García Segura, Ana María Lópaz Pérez, Patricia Escribano Tortajada, Marta Clar Ballesteros, Teresa Dicenta Moreno, Ptricia Mesanza Costa, Antoni Font Ribas, Enoch Albertí Rovira, Mariona Gual Dalmau, Lluís Caballol Angelats, Eva Andrés Aucejo, M. Eugènia Ortuño Pérez, Oriol Oleart Piqué, Judith Morales Barceló, Sílvia Gómez Trinidad, Berta Bombí de Llanza, Ignasi Beltrán de Heredia, Ine van Haaren-Dresens, Helena Nadal Sánchea, Nuria Belloso Martín, Albert Noguera Fernández, Francisca Ramón Fernández, Huub Spoormans, Eva María Domínguez, Isabel María Villar Fuentes, María Amalia Blandino Garrido, Carmen María Lázaro Palau
 
Altres llibres relacionats
Docencia del Derecho y tecnologías de la información y la comunicación
Ampliar

Docencia del Derecho y tecnologías de la información y la comunicación

Agustí Cerrillo Martínez

Las TIC al servicio de la docencia del Derecho en el marco del EEES
Ampliar

Las TIC al servicio de la docencia del Derecho en el marco del EEES

Agustí Cerrillo Martínez

La innovación en la docencia del Derecho a través del uso de las TIC
Ampliar

La innovación en la docencia del Derecho a través del uso de las TIC

Agustí Cerrillo i Martínez

 
 
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona