HUYGENS

Buscador
X
El teu carret

Carret buit

 

 

El ejercicio del derecho de libertad religiosa en el trabajo en el ámbito internacional y europeo /  Exercising the Right to Freedom of Religión in the Workplace at International and European Level

El ejercicio del derecho de libertad religiosa en el trabajo en el ámbito internacional y europeo / Exercising the Right to Freedom of Religión in the Workplace at International and European Level

Ferran Camas Roda (Coordinador)
Philippe Auvergnon, Ferran Camas Roda
Fabienne Kéfer, Jean-Michel Servais, Lucy Vickers

+ Veure més

2016

Col·lecció:
02. Lex
Mides:
17x24
Pàginas:
184 Pàginas
Idioma:
Castellà / Anglès
Enquadernació:
Rústica
ISBN:
978-84-15663-64-5
Preu (IVA inclòs):
Llibre : 25€
Aquesta publicació recull les ponències que es van presentar al Seminari "L'Exercici del Dret de llibertat religiosa al marc laboral a l'Àmbit europeu. Principals tendències en a els Àmbits empresarials i de l'Administració Pública" celebrat a la Universitat de Girona el dia 6 de novembre de 2015, sota la direcció del Dr. Ferran Camas Roda.

Es tracta d'una qüestió que va obrint-se pas en els Tribunals de Justícia en els diferents països europeus encara que sol estar poc regulada, molt sensible per a molts treballadors, especialment d'origen musulmà però també d'altres religions, que expressen la seva ignorància sobre si tenen dret o no a exercir la seva religió en el treball, per exemple a través de l'ús de la roba o de símbols.

Al costat de l'estudi de la problemàtica del dret a la llibertat religiosa a Espanya, el llibre aborda també les tendències internacionals sobre el reconeixement de la diversitat religiosa en el treball així com les experiències comparades de països on han emergit públicament conflictes derivats d'aquesta qüestió, en particular Regne Unit, França i Bèlgica.
CAPÍTULO 1
El reconocimiento jurídico de la diversidad religiosa en el trabajo en el ámbito europeo. El derecho a la libertad religiosa en el marco laboral en España. Ferran Camas Roda

CAPÍTULO 2
Diversidad religiosa en el trabajo en Francia: lo invisible y lo visible. Philippe Auvergnon

CHAPTER 3
Religion freedom and employment relationship: an international and european perspective. Jean-Michel Servais

CHAPTER 4
Religious diversity in the workplace in Great Britain. Lucy Vickers

CHAPTER 5
Freedom of religion in the workplace in Belgium. Fabienne Kéfer

CHAPTER 6
Religious diversity in the workplace in France: the invisible and the visible. Philippe Auvergnon

CHAPTER 7
The right to freedom of religion in access to employment and in working conditions in Spain. Ferran Camas Roda

Ferran Camas Roda
Catedrático de Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social y Director de la Cátedra de Inmigración, Derechos y Ciudadanía de la Universidad de Girona.

Philippe Auvergnon
Director de investigación en el Centre Nacional de Investigación Científica (CNRS), miembro del Centro de Derecho Comparado del Trabajo y de la Seguridad Social de la Universidad de Burdeos.

Jean-Michel Servais
Visiting Professor at the University of Gerona (Spain); former Director of the International Labour Organization; Honorary President, International Society for Labour Law and Social Security.

Lucy Vickers
Oxford Brookes University

Fabienne Kéfer
Professor at the University of Liège (Faculty of Law, Political Science and Criminology)

 
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona