HUYGENS

Buscador
X
El teu carret

Carret buit

 

 

Internet, Derecho y política: retos y oportunidades

Internet, Derecho y política: retos y oportunidades

Ana María Delgado (Directora)

Col·lecció:
02. Lex
Mides:
17x24
Pàginas:
406 Pàginas
Idioma:
Castellà
Enquadernació:
Cartoné
ISBN:
978-84-15663-70-6
Preu (IVA inclòs):
Llibre : 42€
La constant i imparable aparició de noves tecnologies i aplicacions (xarxes socials, big data, cloud computing ...) provoca canvis de molt diversa índole en la nostra societat actual i impacta tant en el Dret com en la Política. Així, el desenvolupament d'internet permet configurar nous espais en l'àmbit digital més enllà de les fronteres geogràfiques i de les limitacions i barreres tradicionals, al mateix temps que genera noves necessitats de regulació. D'aquesta manera, el Dret esdevé un mecanisme per solucionar els nous conflictes que apareixen a internet, conjugant la seguretat jurídica i equilibrant els diferents interessos en joc.

Per les transcendents conseqüències d'aquest tema, és important que des de fòrums acadèmics es reflexioni sobre el mateix. Tal és el cas del Congrés internacional Internet, Dret i Política, organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) des de l'any 2005. En aquest context, la present obra recull les comunicacions presentades en diferents edicions d'aquest Congrés per part del professorat dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC i mostra la investigació realitzada i el compromís dels Estudis per compartir amb la comunitat acadèmica el coneixement generat.
Comunicaciones sobre propiedad intelectual

Comunicaciones sobre privacidad y protección de datos

Comunicaciones sobre comercio electrónico y defensa de los consumidores

Comunicaciones sobre cibercriminalidad

Comunicaciones sobre administración electrónica

Comunicaciones sobre política e Internet

ANA MARÍA DELGADO GARCÍA

PABLO ARAGÓN · IGNASI BELTRAN DE HEREDIA RUIZ · ROSA BORGE BRAVO · ANA SOFIA CARDENAL IZQUIERDO · POL COLOMER · MARILUZ CONGOSTO · ANA MARÍA DELGADO GARCÍA · PATRICIA ESCRIBANO TORTAJADA · RICARD ESPELT · MARC ESTEVE DEL VALLE · CAROLINA GALAIS GONZÁLEZ · MARIA HABERER · CAN KURBAN · SÍLVIA MAJÓ-VÁZQUEZ · CLARA MARSAN RAVENTÓS · RAFAEL OLIVER CUELLO · ISMAEL PEÑA-LÓPEZ · ENRIQUE RODRÍGUEZ · IRENE ROVIRA FERRER · OLEGUER SAGARRA
 
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona