HUYGENS

Buscador
X
El teu carret

Carret buit

 

 

La veu femenina a l'òpera: caràcter i interpretació

La veu femenina a l'òpera: caràcter i interpretació

Miquel Peralta

Col·lecció:
La Sonata de Vinteuil
Mides:
15x22
Pàginas:
272 Pàginas
Idioma:
català
Enquadernació:
rústica
ISBN:
978-84-15663-88-1
Preu (IVA inclòs):
Llibre : 22€
LA VEU FEMENINA A L'ÒPERA, CARÀCTER I INTERPRETACIÓ explora en profunditat la funció dramàtica dels tipus vocals amb la voluntat d'anar més enllà dels aspectes tècnics i de classificació. Centrant-se en les distincions de les diferents categories de la veu lírica femenina, l'obra recorre tot un ventall de temes d'interès per a l'aficionat, tant històrics com de naturalesa estètica, i conté una completa sèrie d'exemples comentats d'interpretacions que il·lustren de manera pràctica els diversos conceptes que s'han presentat en les seccions prèvies.

Tant els habituals dels teatres d'òpera com tots aquells que es vulguin iniciar en el món fascinant de la veu lírica, trobaran en La veu femenina a l'òpera una guia que, amb un estil àgil, precís i exhaustiu, els proporcionarà un nou marc de comprensió que els permetrà gaudir amb més intensitat de l'experiència sempre renovada que els ofereix l'univers operístic.
Miquel Peralta (Barcelona 1961). Va completar el grau professional de cant al Conservatori Municipal de Barcelona. Va ser director de l'Escola del Palau de la Música en el període 1985-88 i posteriorment es va traslladar als Estats Units, on va obtenir el grau de Master of Music a la Universitat de l'estat de Texas a Austin. En aquella universitat va ser profesor assistent del baríton Gérard Souzay i uns anys més tard també hi va assolir el grau de Doctor of Musical Arts, amb una tesi sobre la realitat social i musical del Lied català. Tornat a Barcelona després de gairebédeu anys d'estada nord-americana, va entrar a formar part del claustre del Conservatori de Sant Cugat, on actualmente és el responsable de les clases d'interpretació vocal i de dicció per a cantants. L'any 2015 es va doctorar en Literatura Comparada a la Universitat Autònoma de Barcelona amb una tesi sobre les relacions entre oralitat i escriptura exemplificada en la versificació de l'Índia clàssica. És membre fundador del grup vocal Liederabend Sant Cugat.
 
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona