HUYGENS

Buscador
X
El teu carret

Carret buit

 

 

Y tú, ¿qué escuchas? 2a edición

Y tú, ¿qué escuchas? 2a edición

Víctor García de Gomar

Mides:
15x23
Pàginas:
704 Pàginas
Idioma:
Castellà
Enquadernació:
Rústica
ISBN:
978-84-15663-89-8
Preu (IVA inclòs):
Llibre : 28€
"Quan vaig saber del llibre que aneu a fullejar, la urgència de posseir-lo va ser immediata. Per ser, justament, un llibre compost només de llistes. L'autor va demanar a un nombre sorprenent de músics (i alguns altres personatges) quines eren les gravacions discogràfiques que més els agradaven. El deliciós és que no els va demanar cap explicació, anàlisi, raonament, excusa, confessió, relat, opinió: només llistes. Magnífic."

Alessandro Baricco
Extracte del pròleg

"Les llistes d'aquest llibre parlen de la passió individual, no d'una autoritat imperiosa. Preses en conjunt, s'anul·len entre si: no hi ha dues llistes coincidents. Al mateix temps, presenten una riquesa acumulativa i cacofònica de memòria i experiència. Moltes d'elles poden ser records secrets, registres de moments en que el seu autor va ser sacsejat per una intensa emoció. "

Alex Ross
Extracte del pròleg
Víctor García de Gomar Nascut a Barcelona, Víctor García de Gomar és el director artístic adjunt del Palau de la Música de Barcelona, l'Auditori de Girona i del festival d'estiu Nits de Clàssica. Consumidor cultural i músic en construcció, tracta de descobrir i compartir estímuls artístics per aconseguir una societat més feliç.
 
 
Mapa

En Huygens Editorial
C/ Pàdua, 20, bajo 1 - 08023 Barcelona