NOTA LEGAL

IDENTIFICACIÓ

Huygens Editorial, SLNE
CIF B-64456015
C/ Pàdua, 20, bajo 1
08023 Barcelona
Tel. (+34) 936 313 862
E-mail: info@huygens.es

TITULARITAT DE LA PÀGINA WEB

Huygens Editorial és l'empresa titular única de la pàgina web www.huygens.es.

ÚS DE LA PÀGINA WEB

El portal posa a disposició del públic els continguts que pertanyen al seu segell editorial, a la seva galeria d'art o als llicenciants de tots dos. L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús lícit del portal.

DADES DE L'USUARI

Per accedir a determinats serveis o continguts de la web és necessari el registre d'usuari. L'usuari es compromet a aportar en aquest registre informació veraç i lícita. Com a conseqüència del registre, l'usuari rebrà una contrasenya de la qual haurà de fer ús de forma legal, diligent i confidencial.

ENLLAÇOS A ALTRES CONTINGUTS

Tots els enllaços externs i hipervincles de la web són propietat i responsabilitat dels seus respectius autors. Huygens Editorial no exercirà control sobre aquests llocs, ni assumirà responsabilitat sobre la disponibilitat tècnica, fiabilitat, exactitud, veracitat o constitucionalitat de qualsevol informació continguda en aquests enllaços. Així mateix, la inclusió d'aquests enllaços externs no implica cap tipus d'associació amb les entitats titulars dels mateixos.

PROPIETAT INTEL•LECTUAL

Huygens Editorial és propietària, per si mateixa o com a cessionària, de tots els drets de propietat intel•lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels seus continguts. Tots els drets estan reservats. Queden expressament prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública de la totalitat o part dels continguts de la pàgina web.

En cap cas l'usuari podrà manipular informàticament, reproduir, totalment o parcialment, copiar, distribuir o comercialitzar, dades, continguts, disseny, missatges, gràfics, imatges, il•lustracions, reproduccions d'obres d'art o text de la web de Huygens Editorial, sense l'autorització expressa i per escrit de Huygens Editorial com a titular o llicenciatària dels continguts de la pàgina web.

PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el Reglament 1720/2007, de 21 de desembre, de desenvolupament de la mateixa, Huygens Editorial declara que les dades personals que obtingui a través dels formularis inclosos seva pàgina web es mantindran en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal amb la finalitat de realitzar les tasques de gestió dels usuaris que utilitzin els serveis de la web de l'editorial.

Amb l'acceptació d'aquestes condicions l'usuari consenteix expressament en la utilització de les seves dades personals, de forma única i exclusiva per Huygens Editorial, per a fins promocionals o comercials relacionats exclusivament amb l’editorial o la seva galeria d'art, Huygens Art.

En compliment de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'usuari podrà en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, comunicant-ho per escrit a Huygens Editorial, C / La Costa, 44-46, àtic 1a, 08023 Barcelona o per e-mail: info@huygens.es.

OBSERVACIONS GENERALS

Huygens Editorial no es fa responsable de la falta d'exactitud, licitud o actualitat dels continguts de la pàgina web per causes alienes a l'editorial.

Huygens Editorial no es fa responsable d'interrupcions del servei, avaries, virus informàtics o altres incidències motivades per tercers o per causes alienes a la voluntat de l'editorial, que impedeixin o retardin la prestació dels seus serveis i la navegació per la web .

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLES

La prestació del servei d'aquest portal i les presents condicions d'ús ser regeixen per la llei espanyola. o en el seu cas, als jutjats i tribunals de Barcelona.